Hvad er en vandpibe?

Som det også fremgår af navnet, er en vandpibe en større form for pibe, der benyttes til at ryge tobak ved hjælp af tilsat vand. Det er speciel vandpibetobak, man bruger til formålet. Vandpiben har sine rødder i det middelalderlige Indien, og den benyttes ofte i sociale sammenhænge for at tilføje til hyggen.

Få styr på delene på en vandpibe

Enjoyme's vandpibe-guide

I dag kan du få vandpiber i et utal af varianter, størrelser og farver. De bliver sågar benyttet som hjemmedekoration, da deres flotte designs kan være lavet af eksklusive materialer. Enjoyme.dk har lavet en vandpibe-guide til dig som nybegynder, eller hvis du vil lære mere om din shisha. Vandpiber har mange navne, heriblandt shisha og hookah, men de leder alle tilbage til samme koncept. Vi er eksperter på området og kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige vandpibe samt tobak. Har du ikke en vandpibe? Gå på opdagelse i vores udvalg af vandpiber, for at få en ide om, hvilken type, du gerne vil have.

Se vores vandpiber

Hvad er der i en vandpibe?

Det kan være forvirrende at vide, hvordan en vandpibe virker, hvis du ikke er erfaren vandpiberyger. Derfor giver vi jer her en forståelse af sammensætningen af alle delene. En vandpibe består af en række komponenter, der tilsammen udgør en funktionel vandpibe. Den har et hoved, en skål, en stamme, en slange og en vase.